Vieraskirja

Kirjoita kommentit yms !

Siirrä/aseta puhekupla kuvaan hiiren avulla

Kirjoita teksti puhekuplaasi

Shape:
 
Kirjoittaja Satunnaiset turistit, 30. elo, 2015
Kiitos Matti Laukkaselle vastauksista.
Tuo muistokivi sai kiinnostumaan talluskylä-tervo alueen historiasta. Löysinkin Tervo-seuran kotisivut minne oli kerätty tarinoita alueelta. Vaikutuin alueen pitkästä historiasta.
Kirjoittaja Matti Laukkanen, 14. elo, 2015
En ole muutamaan vuoteen käynyt Talluskanavalla joten esim. rantojen pusikoitumisesta en osaa sanoa mutta erityisesti tänä kesänä kanavassa lienee virrannut vettä enemmän kuin "miesmuistiin".
Arvatakseni puomi on laitettu alueen rauhoittamiseksi koska sillä suunnalla on enää ainoastaan vapaa-ajan asutusta.
Talluskylässä asunut Olli Pekanpoika Karhunen jonka muistokivi on kylän keskustassa, oli Kuopion ja Iisalmen pitäjien talonpoikien edustajana Tukholman valtiopäivillä vuonna 1672.
(Savon historia II;2 ).
Kirjoittaja Satunnaiset turistit, 12. elo, 2015
Ajoimme tänään Talluskylän ohi, hieno taideteos siinä pellolla. Jäi arvalettumaan mikä on se kiven historia kylätuvan lähellä? Ja yritimme myös käydä katsomassa talluskanavaa mutta pääsy oli estetty puomilla. Onko se kanava nykyisin missä kunnossa?
Kirjoittaja Mummo kuopiosta, 18. touko, 2015
Hei sinne Talluskylään..Olisin mielelläni katsonut teidän laittamia kuvia...Jostakin syystä ne ei mulle hallunneet näyttäytyä?Kaikesta huolimatta hyvää kesää sinne Teidän kylille...Siellä joskus liikkunut.
Kirjoittaja Mirja , 1. tammi, 2015
Olipa kiva avaus jouluun ovilla. Väkeäkin kokoontui ilahduttavan runsaasti. Siellä tuli hyvä joulumieli ja kastui kieli.

Parahinta vuotta 2015

Kirjoittaja mukana ollut kyläläinen
Kirjoittaja Seppo Jääskeläinen, 13. heinä, 2014
Paljon onnea ja menestystä kyläyhdistyksellenne. Oli tosi hyvä teidän rosvopaistijuhla ja ovet niityllä ovat kekseliäisyyttä parhaimmillaan.
Näin kun pystyttäisi toimimaan joka puolella, olisi ilo ajella maaseudulla ja niiden kylillä. Valitettavasti vaan ongelmana on yhä jatkuva väen väheneminen ja ikääntyminen.
Kaikkea hyvää teille.
Seppo Jääskeläinen Verkkokylä Tervo.
Sähköposti:
Kirjoittaja T: Talluskylässä syntynyt, 14. kesä, 2014
Hienoa! Ovista pellolle tehty tilataideteos on kiva idea. Mukava nähdä, että kotikylällä osataan tehdä uusia ideoita. ;)
Kirjoittaja Vesku, 31. loka, 2013
Kylän uusien sivujen vieraskirjaan voi kirjoittaa kommentteja, vinkkejä, ehdotukisa. kylän tapahtumista ja sivuista yms.